Ozlijeđeni u tučnjavi

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/naselje_medu_mladima.jpg

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje da se u nedjelju,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje da se u nedjelju, 17. veljače oko 3.30 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Varaždinu  sukobio sa 19-godišnjakom, kojom prilikom mu je razbijenom staklenom bocom zadao reznu ranu u predjelu vrata.

Nakon toga, više muških osoba,  od kojih su za sada utvrđene tri osobe starosti 27, 28 i 29 godina fizički su napala 18-godišnjaka, izudaravši ga rukama i nogama po tijelu. Obojici ozlijeđenih mladića, medicinska je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje su ozljede za 19-godišnjaka okvalificirane kao teške, a za 18-godišnjaka kao lakše.

Zamjenici Županijske državne odvjetnice u Varaždinu doveden je 18-godišnjak uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a muškarci starosti 27, 28 i 29 godine zamjenici Općinske državne odvjetnice u Varaždinu, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi, te su svi nakon saslušanja pušteni na slobodu.



Stranica