Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

U utorak, 5. siječnja oko 15,20 sati na državnoj cesti D-2 između mjesta Petrijanec i Vratno Donje dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do prometne nesreće došlo je na način da je hrvatska državljanka starosti 28 godina, upravljala osobnim iz smjera Donjeg Vratna u smjeru Petrijanca.

U utorak, 5. siječnja oko 15,20 sati na državnoj cesti D-2 između mjesta Petrijanec i Vratno Donje dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do prometne nesreće došlo je na način da je hrvatska državljanka starosti 28 godina, upravljala osobnim iz smjera Donjeg Vratna u smjeru Petrijanca. Dolaskom u blizinu farme br. 14, poduzeća KOKA, došlo je do zanošenja vozila u lijevo na suprotni kolnički trak. U istom trenutku iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 39 godina.

Tom prilikom došlo je do kontakta među automobilima i prometne nesreće u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradala vozačica automobila starosti 28 godina, dok su vozač iz drugog automobila starosti 39 godina i suputnik, dijete staro 9 godina zadobili ozljede koje će se naknadno okvalificirati u OB Varaždin.
Državna cesta D-2 je tijekom pružanja pomoći unesrećenima i vršenja očevida, od 15,45 do 19,30 bila zatvorena za promet. Materijalna šteta nastala u prometnoj nesreći cijeni se na oko 40.000 kn.



Stranica