Teške tjelesne ozljede

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnikom starosti 17 godina utvrđeno je da je isti, 23. prosinca oko 20.40 sati u ugostiteljskom objektu „Cubano“ u Ivancu narušavao javni red i mir

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnikom starosti 17 godina utvrđeno je da je isti,  23. prosinca oko 20.40 sati u ugostiteljskom objektu „Cubano“ u Ivancu narušavao javni red i mir na način što je bez povoda došao do hrvatskog državljanina starosti 18 godina te ga dva puta zatvorenom šakom udario u predio lica.

Oštećenom je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio frakturu nosne kosti s pomakom i kontuziju lica, te su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Prema maloljetniku se zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona. Također se protiv istog podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica