Otkriven počinitelj većeg broja provala

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom starosti 50 godina kojim je utvrđeno da je isti u vremenskom razdoblju od 17. travnja do 7. studenog izvršio više teških krađa provaljivanjem u trgovine na području Policijske postaje Ludbreg i Policijske postaje Novi Marof.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom starosti 50 godina kojim je utvrđeno da je isti u vremenskom razdoblju od 17. travnja do 7. studenog izvršio više teških krađa provaljivanjem u trgovine na području Policijske postaje Ludbreg i Policijske postaje Novi Marof. 

Teške krađe provaljivanjem vršio je na način što je nasilno ulazio u trgovine iz kojih je otuđivao veće količine raznih prehrambenih i drugih proizvoda, te na taj način u  15 navrata oštetio hrvatske državljane vlasnike navedenih trgovina na području PP Ludbreg i PP Novi Marof.
Navedeni je zbog počinjenja kaznenih djela provala i zlouporabe opojnih droga na području PU koprivničko-križevačke, doveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati.



Stranica