Ivanec – prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U subotu, 17. listopada oko 2.10 sati na državnoj cesti D-35 u gradu Ivancu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U subotu, 17. listopada oko 2.10 sati na državnoj cesti D-35 u gradu Ivancu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 32 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina te je dolaskom do raskrižja ulica Ivana Gorana Kovačića i Ivana Gundulića izvršio skretanje u lijevo i prešao preko zelene površine na ulicu Ivana Gorana Kovačića u trenutku kada je u istom smjeru navedenom ulicom sjevernim prometnim trakom naišlo osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 25 godina.

Tom prilikom je došlo do udara prednje strane vozila 25-godišnjaka u lijevu bočnu stranu drugog vozila. Nakon udara vozilo 25-godišnjaka je sletjelo van ceste u lijevo i udarilo u metalnu ogradu.
U prometnoj nesreći 32-godišnji vozač je zadobio ozljede te je po HMP DZ Ivanec prevezen u OB Varaždin gdje mu je pružena medicinska pomoć dok ozljede nisu okvalificirane.



Stranica