Turčin – prometna nesreća između tri osobna vozila

U petak, 16. listopada oko 6.40 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Turčin dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U petak, 16. listopada oko 6.40 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Turčin dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatska državljanka starosti 26 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Turčina u smjeru Varaždina te je zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju kolnika prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljao hrvatski državljanin starosti 52 godine, a u trenutku nesreće stajao je vozilom na kolniku radi kolone vozila ispred sebe.

Od jačine udarca vozilo navedenog vozača odbačeno je prema naprijed gdje je prednjim dijelom udarilo u stražnji dio zaustavljenog osobnog vozila kojim je upravljala hrvatska državljanka starosti 44 godine, koja je u trenutku nesreće također stajala na kolniku radi kolone vozila.
U prometnoj nesreći 52-godišnji vozač je zadobio ozljede te je medicinsku pomoć zatražio naknadno u OB Varaždin ali ozljede nisu okvalificirane.



Stranica