Požar u Varaždinu

U nedjelju, 21. lipnja u 20.24 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Javne vatrogasne postrojbe Varaždin da je u Preradovićevoj ulici u Varaždinu došlo do požara drvene nastambe.

U nedjelju, 21. lipnja u 20.24 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Javne vatrogasne postrojbe Varaždin da je u Preradovićevoj ulici u Varaždinu došlo do požara drvene nastambe.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je istog dana oko 20.10 sati na zasad neutvrđen način došlo do požara drvene nastambe na adresi u Varaždinu, Petra Preradovića 10. Požar se potom proširio na krovište zgrade na navedenoj adresi u kojoj se nalaze poslovno skladišni prostori, a koje je krovište u potpunosti izgorjelo. Uslijed požara došlo je do oštećenja dvije susjedne zgrade, kao i dva parkirana osobna vozila.

Prilikom gašenja požara došlo je do ozljeđivanja hrvatskog državljanina starosti 23 godine, koji se dragovoljno uključio u gašenje požara, na način da ga je vatrogasno crijevo udario u predio lica. Navedenom je pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici Varaždin nakon čega je pušten kući. Požar je ugašen od strane djelatnika JVP Grada Varaždina, te pripadnika DVD Varaždin, Biškupec, Gojanec i Kućan. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa stručnjacima Centra za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske provode očevid na mjestu događaja u cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti navedenog događaja.



Stranica