Prometna nesreća s poginulom osobom

U utorak, 23. lipnja oko 6.35 sati u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu na državnoj cesti D-2 dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

U utorak, 23. lipnja oko 6.35 sati u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu na državnoj cesti D-2 dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Hrvatski državljanin starosti 24 godine upravljajući osobnim vozilom uključivao se sa zemljanog pojasa ispred dvorišne ograde u promet navedenom ulicom a da nije propustio autobus kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega upravljao hrvatski državljanin starosti 53 godine. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela autobusa u lijevi bočni dio osobnog vozila, te su od jačine udara oba vozila sletjela u lijevo van kolnika na zemljani pojas oranice.

U prometnoj nesreći vozač osobnog vozila je zadobio ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirana po liječnici Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Varaždin. Navedena dionica državne ceste D-2 bila je zatvorena za promet od 7 do 8.30 sati te se promet odvijao obilaznim pravcima.  Ovo je šesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije.Stranica