Varaždin - prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/auto_policija06.jpg

Jučer, 15. ožujka oko 16 sati na raskrižju Trga Pavla Štoosa i Bombellesove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Foto: Ilustracija

Jučer, 15. ožujka oko 16 sati na raskrižju Trga Pavla Štoosa i Bombellesove ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Prometna nesreća dogodila se na način što je 23-godišnjak upravljao osobnim vozilom Trgom P. Štoosa te je dolaskom do raskrižja s Bombellesovom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom ulicom u smjeru Kumičićeve ulice upravljao 31-godišnjak.

Tom je prilikom vozilo 31-godišnjaka prednjim dijelom udario u desni bočni dio vozila 23-godišnjaka, koje je od siline udara odbačeno udesno van kolnika gdje je lijevim bočnim dijelom udarilo u prometni znak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 58-godišnja putnica iz osobnog vozila kojim je upravljao 31-godišnjak. Medicinska joj je pomoć pružena u OB Varaždin, a ozljede nisu okvalificirane.



Stranica