Turčin – prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U subotu, 30. ožujka oko 8.30 sati u Turčinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.08 g/kg i za vrijeme

U subotu, 30. ožujka oko 8.30 sati u Turčinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.08 g/kg i za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, Zagrebačkom ulicom iz smjera Vukovarske ulice.

Dolaskom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom, ušao je u isto na znak zelenog svjetla, skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, također na znak zelenog svjetla na semaforu, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 27-godišnjak. Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila 27-godišnjaka u stražnji desni bočni dio vozila 28-godišnjaka. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 28-godišnji vozač i 22-godišnji putnik iz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Stranica