Podrevčevo – ozlijeđeni u slijetanju vozila

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 31. ožujka oko 10.30 sati u Podevčevu, ozlijeđena je jedna osoba. Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.58 g/kg  iz smjera Beletinca.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 31. ožujka oko 10.30 sati u Podevčevu, ozlijeđena je jedna osoba. Mladić u dobi od 22 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.58 g/kg  iz smjera Beletinca. Dolaskom u Podevčevo, zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno van kolnika te prednjim dijelom vozila udario u betonski most ispred kuće.

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač i  17-godišnja putnica iz vozila. Ona je prevezena u Opću bolnicu Varaždin, dok je vozaču zbog ozljeda šake, medicinska pomoć pružena na mjestu događaja. Navedeni je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Stranica