Sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Općine Gornji Kneginec

  • Slika PU_V/vijesti/2019/prevencija/2.jpg
  • Slika
  • Slika

U Općini Gornji Kneginec održana je 8. sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na kojoj su uz predstavnike Općine nazočili i predstavnici Policijske postaje Varaždin,

Foto: PU varaždinska

U Općini Gornji Kneginec održana je 8. sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta na kojoj su uz predstavnike Općine nazočili i predstavnici Policijske postaje Varaždin, Dječjeg vrtića Bubamara, Župe Sv. Marije Magdalene, komunalne tvrtke Knekom i Županijske uprave za ceste Varaždnske županije.
Sjednicu je otvorio općinski načelnik Goran Kaniški, koji je u uvodnom dijelu pobrojio aktivnosti koje poduzima Općina Gornji Kneginec, dok je izvješće o stanju sigurnosti na području Općine po strukturi kriminaliteta, prometnih nesreća i narušavanja javnog reda i mira podnio načelnik Policijske postaje Varaždin Krešo Bosak.
Na sjednici je raspravljena i problematika stanja sigurnosti te su predložene preventivne mjere za naredno razdoblje, a prihvaćen je zaključak da je opće stanje sigurnosti na općinskom području zadovoljavajuće, unatoč sve većoj frekvenciji prometa vozila i posjetitelja, posebice na području Poduzetničke zone Kneginec.
 

Stranica