Razriješena kaznena djela provale i krađe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s međimurskog područja te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je 23. listopada ove godine u mjestu Novo Selo Podravsko,

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s međimurskog područja te utvrdili da postoji osnovana sumnja da je 23. listopada ove godine u mjestu Novo Selo Podravsko, provalio u spremište za alat vlasništvo 51-godišnjaka i otuđio motornu pilu i trimer, čija se vrijednost procjenjuje na oko 2 000 kuna.

Također je utvrđeno da je sredinom srpnja iz gospodarske zgrade u dvorištu obiteljske kuće vlasništvo 46-godišnjaka u Malom Bukovcu otuđio više komada ribičkih štapova s pripadajućim rolicama, u vrijednosti od oko 5000 kuna. Prilikom pretrage stana kojim se koristi 32-godišnjak pronađena je motorna pila i ribički štapovi, te su isti vraćeni oštećenima. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za kaznena djela Krađe iz članka 216. i Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica