Otkriveni provalnici u skladište u Martijancu

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/provalnik01.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je krajem listopada provalio u skladišni prostor poduzeća sa sjedištem u Trnovcu koji se nalazi u mjestu Martijanec te otuđio aparate za zavarivanje

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg utvrdili su da postoji osnovana sumnja da je krajem listopada provalio u skladišni prostor poduzeća sa sjedištem u Trnovcu koji se nalazi u mjestu Martijanec te otuđio aparate za zavarivanje i nekoliko elektromotora, u vrijednosti od 75 000 kuna.

Također, je utvrđeno da je u vremenu od 21. do 24. studenog zajedno sa još trojicom muškaraca starosti 17, 21 i 39 godina provalio u isti prostor, kojom prilikom su otuđili veću količinu elektromotora i drugih predmeta od bakra, aluminija i rosfraja. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica