Promocija Policijske škole „Josip Jović“

  • Slika PU_V/vijesti/2019/2gim//1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijska uprava varaždinska poziva sve zainteresirane građane da se u srijedu, 10. travnja od 10 do 12 sati, pridruže pripadnicima policije  u i ispred sportske dvorane Druge Gimnazije

Policijska uprava varaždinska poziva sve zainteresirane građane da se u srijedu, 10. travnja od 10 do 12 sati, pridruže pripadnicima policije  u i ispred sportske dvorane Druge Gimnazije Varaždin, Hallerova aleja 6a.
Naime, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti kojima se promovira Policijska škola.

Prva u nizu aktivnosti biti će predstavljanje raznih rodova policije. Tako će zainteresirani imati priliku vidjeti opremu i tehniku koju koriste temeljna, prometna, granična, specijalna, interventna i kriminalistička policija. Osim toga, predviđene su pokazne vježbe policijskih demo timova prilikom uprave i rukovanja vatrenim oružjem, demonstracija borilačkih vještina, uporaba sredstava prisile, prezentacija očevida kaznenog djela i prometne nesreće.

Također, svi zainteresirani će imati priliku na improviziranom poligonu provjeriti razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u Policijsku školu i dobiti sve potrebne informacije oko upisa i školovanja u Policijskoj školi.

Stranica