Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 26. veljače oko 11.20 sati u Kućan Marofu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Žena starosti 68 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Ljudevita Gaja. Dolaskom do raskrižja s Kućanskom ulicom

Jučer, 26. veljače oko 11.20 sati u Kućan Marofu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Žena starosti 68 godina upravljala je osobnim vozilom ulicom Ljudevita Gaja. Dolaskom do raskrižja s Kućanskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom upravljao 28-godišnjak.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela njenog vozila u desni bočni dio vozila 28-godišnjaka, koje je od siline udara odbačeno udesno van kolnika gdje je udarilo u stražnji lijevi bočni dio parkiranog osobnog vozila. U prometnoj je nesreći ozlijeđeno oboje vozača i 39-godišnji putnik iz vozila 28-godišnjaka. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.    

Stranica