Privremena regulacija prometa za vrijeme utakmice između NK Varaždin i HNK Hajduk

 U nedjelju, 28. srpnja od 19 do 20 i od 21.30 do 23 sati, povodom odigravanja prvenstvene nogometne utakmice I. HNL

 U nedjelju, 28. srpnja od 19 do 20 i od 21.30 do 23 sati, povodom odigravanja prvenstvene nogometne utakmice I. HNL između NK Varaždin i HNK Hajduk,  na dijelu Zagrebačke ulice od raskrižja s Krležinom i Supilovom ulicom, do raskrižja s Gospodarskom ulicom, uspostavit će se privremena regulacija prometa, kojom će se zabraniti prometovanje motornih vozila na navedenom dijelu Zagrebačke ulice, osim vozila s dozvolom, stanarima i korisnicima poslovnih objekata. Kako se u neposrednoj blizini odigravanja utakmice nalazi i nadvožnjak u Gospodarskoj ulici gdje su u tijeku radovi, za očekivati je da će odvijanje prometa biti otežano.
 Za vrijeme zatvaranja Zagrebačke ulice za promet svim sudionicima u prometu iz smjera Zagreba, preporuča se obilazni pravac Istočna obilaznica (kod benzinske postaje Šilec) – Cehovska – Zagrebačka, a za smjer iz Čakovca i Ludbrega, preporuča se obilazni pravac Koprivnička – Međimurska – Merlićeva – Supilova – Zagrebačka.
 Također, pozivamo sve građane Varaždina da na utakmicu dođu pješke ili biciklima, a ostale posjetitelje molimo da koriste obližnja parkirališta.
 S obzirom na očekivani veći broj posjetitelja, a budući da je na stadionu novopostavljena oprema za čitanje i brojenje karata na ulazima, koji imaju ograničenu propusnost gledatelja, očekuje se stvaranje gužvi prilikom ulaska na tribine. Ulaz na tribine biti će omogućen od 18 sati, pa  molimo sve gledatelje da planiraju pravovremeni dolazak kako se ne bi stvarala gužva neposredno pred početak utakmice.
 

Stranica