Prijem za nagrađene djelatnike PU varaždinske

  • Slika \PU_V\vijesti\2021\Nagrađeni i spomenice\00-Q_DSC_0607_01.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Na ovogodišnjem svečanom obilježavanju blagdana svetog Mihaela – Dana hrvatske policije, koje se održalo u srijedu, 29. rujna na Policijskoj akademiji u Zagrebu, uručene su nagrade i priznanja pojedincima i skupinama, koji su se u protekloj godini posebno istaknuli svojim predanim radom.

Godišnja nagrada za skupinu koja se, kako je tom prilikom istaknuto, „dodjeljuje za iznimne radne rezultate, i to rezultate koji su izravno utjecali na učinkovito, stručno i profesionalno obavljanje policijskih poslova na razini Ministarstva,  pripala je Policijskoj upravi varaždinskoj i  Upravi kriminalističke policije Ravnateljstva policije. Takvi rezultati pod iznimnim pritiskom razrješenja kaznenih djela postižu se isključivo kooperativnošću, temeljitošću, stručnošću, ustrajnošću te detaljnošću“.

Dobitnici godišnje nagrade su Ivica Kropek – voditelj Službe općeg kriminaliteta Ravnateljstva policije te iz Policijske uprave varaždinske: Sandra Karabegović – voditeljica Službe kriminalističke policije, Boris Divjak – voditelj Odjela za obradu kriminaliteta, Melita Petrinjak – vođa Grupe za obradu općeg kriminaliteta, Sandra Đunđek Spajić – policijska službenica za maloljetničku delinkvenciju, Nenad Rostohar i Tomislav Drvarić – policijski službenici za opći kriminalitet i Darinko Tkalčec – policijski službenik poligrafist.
           
Načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić zajedno sa svojim zamjenikom Daliborom Božićem,  primio je u utorak, 5. listopada, policijske službenike Službe kriminalističke policije Policijske uprave varaždinske, koji su primili godišnju nagradu.

„Čestitam vam na nagradi, koja je zaslužena u svakom svojem segmentu. To je nagrada za cijelu Policijsku upravu“ rekao je načelnik Benčić te istaknuo – „ova je skupina odličan primjer kako se samo timskim radom i međusobnim poštovanjem, mogu postići odlični rezultati. Nadam se da će se vaš pozitivni stav i pozitivna energija, usprkos svim problemima s kojima se svi susrećemo, uspjeti prenijeti i na druge kolege. Ovo nije rezultat pojedinca i nije došao sam po sebi, rezultat je zajedništva, truda, zalaganja, upornosti i zbog toga ima više nego zlatni sjaj!“
 
 Načelnik Benčić je ujedno tom prilikom pohvalio i djelatnike Policijske uprave varaždinske koji su ove godine primili od Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu.
 
Spomenice su primili policijski službenici Krunoslav Canjuga iz Službe policije, Krunoslav Harjač iz Interventne jedinice policije te Marijan Hajsok iz Postaje prometne policije Varaždin, a iste su im uručene  u srijedu, 29. rujna, na tradicionalnom prijemu u Uredu Predsjednika Republike Hrvatske.
 
 

Stranica