Načelnik PU varaždinske uručio zahvalnice za dobru suradnju ZZJZ Varaždinske županije

  • Slika /PU_V/vijesti/2021/zahvalnica.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Uručene zahvalnice doktoricama iz Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije.


Danas, 6. listopada 2021. godine u prostorijama Policijske uprave varaždinske svečano je načelnik Policijske uprave varaždinske Predrag Benčić zajedno sa zamjenikom Daliborom Božićem uručio zahvalnice voditeljici Higijensko epidemiološke djelatnosti, dr. med. Katici Čusek Adamić i voditeljici djelatnosti za Medicinsku mikrobiologiju dr. med. Ivi Košćak iz Zavoda za javno zdravstvo varaždinske županije.

Uručenju je bio nazočan i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo varaždinske županije Marin Bosilj.

Načelnik Benčić se zahvalio i istaknuo kako je protekla godina bila izrazito burna i neuobičajena, zbog situacije s pandemijom Covid-19 kako za policijske službenike tako i za druge organizacije. Policijska uprava varaždinska je svakodnevno usko surađivala sa Zavodom za javno zdravstvo varaždinske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti. Suradnja je bila vrlo profesionalna, operativna i na visokoj razini.

Doktorice i ravnatelj su se tom prilikom zahvalili Policijskoj upravi na uručenju i na dobroj suradnji, kojom prilikom su istaknuli kako je situacija pandemije pokazala kako je vrlo važna simbioza svih institucija a posebno ovako dobra suradnja sa policijom koja je u najtežim trenucima pandemije bila vrlo operativna i na usluzi svim epidemiolozima ali i građanima, uz uvjerenje da će se i dalje nastaviti s takvom praksom.

Isto tako, načelnik Benčić je najavio daljnju suradnju uz napomenu da im Policijska uprava varaždinska i njezini djelatnici stoje na raspolaganju za sve potrebe.

 



Stranica