Prevaren za popravak vozila

U Policijsku postaju Varaždin, pristupio je 42-godišnjak iz Križovljana te prijavio da je prevaren od strane 24–godišnjakinje. Ona je, prema prijavi, dana 20. travnja 2019. godine, od istog zatražila uslugu popravka njezinog vozila marke Opel,

U Policijsku postaju Varaždin, pristupio je 42-godišnjak iz Križovljana te prijavio da je prevaren od strane 24–godišnjakinje. Ona je, prema prijavi, dana 20. travnja 2019. godine, od istog zatražila uslugu popravka njezinog vozila marke Opel, s kojim je imala prometnu nesreću. Tom je prilikom navela da joj je popravak vrlo hitan i da će mu naknadno dostaviti izvid štete i drugu potrebnu dokumentaciju.

Oštećeni je prema dogovoru i izdanoj ponudi za iznos od 9 800 kuna, navedenoj popravio vozilo te ga je ista nakon nekoliko dana preuzela. Do trenutka podnošenja prijave, nije mu dostavila izvid štete kako bi mogao nadoknaditi trošak popravka vozila, niti mu vratila navedeni iznos. Policijski službenici provode izvide po zaprimljenoj kaznenoj prijavi.

Stranica