Ozlijeđena biciklistica u Ivancu

Jučer, 10. rujna oko 8.30 sati u Malezovoj ulici u Ivancu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 83 godine parkirao je osobno vozilo na označeno parkirno mjesto i u namjeri izlaska iz vozila otvorio je prednja vrata u namjeri izlaska iz vozila čime je ometao kretanje drugih sudionika u prometu kojom prilikom je na donji dio vrata udario bicikl kojim je

Jučer, 10. rujna oko 8.30 sati u Malezovoj ulici u Ivancu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 83 godine parkirao je osobno vozilo na označeno parkirno mjesto i u namjeri izlaska iz vozila otvorio je prednja vrata u namjeri izlaska iz vozila čime je ometao kretanje drugih sudionika u prometu kojom prilikom je na donji dio vrata udario bicikl kojim je upravljala 64-godišnjakinja, a koja se kretala Malezovom ulicom u smjeru Trga Hrvatskih Ivanovaca uz desni rub.

Ozljede je zadobila biciklistica, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Stranica