Osumnjičeni za počinjenje više kaznenih djela

Slika \PU_V\vijesti\nove ilustracije\lisice.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad  dvojicom mladića starosti 19 i 25 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela.

Foto: Ilustracija

Oni su, kako se sumnja, dana 25. svibnja oko 18.40 sati u Dravskoj ulici u Varaždinu, provalili u osobno vozilo u vlasništvu 70-godišnjakinje te otuđili torbicu s mobitelom, novčanikom i osobnim i bankovnim dokumentima. Istog  su dana na parkiralištu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, provalili u osobno vozilo u vlasništvu 22-godišnjakinje i otuđili mobitel.  Također se sumnja da su dana 29. svibnja oko 14.45 sati u Radovec Polju,  drsko okrali 41-godišnjaka.

Nadalje, 25-godišnjak je dana 25. travnja 2024. godine oko 22.30 sati provalio u aparate za kovanice autopraonice u Petrijancu, dok je dana 30. travnja na parkiralištu u ulici Đure Arnolda u Ivancu, iz osobnog vozila u vlasništvu 55-godišnjaka, otuđio novčanik s iznosom od više tisuća eura, bankovnim i osobnim iskaznicama te mobitel. Istog je dana u ulici Eugena Kumičića u Ivancu, otuđio bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka.
 
Isto tako, sumnja se da je 19-godišnjak dana 5. svibnja u trgovini na Trgu kralja Petra Svačića u Varaždinu, otuđio razne prehrambene proizvode u vrijednosti od oko 160 eura. Ujedno je utvrđeno da je isti dana 6. srpnja 2019. godine na parkiralištu u Dravskoj park šumi, iz osobnog vozila u vlasništvu 62-godišnjaka, otuđio novčanik s novcem i mobitel.

Navedeni su uz kazenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Stranica