Održavanje 25. Varaždinskog polumaratona

U nedjelju 22. rujna od 9 do 14 sati, a povodom Dana oslobođenja grada Varaždina i Županije varaždinske, u organizaciji trkačkog kluba „Varaždin 1995“ na prostoru grada Varaždina i okolice, održati će se

U nedjelju 22. rujna od 9 do 14 sati, a povodom Dana oslobođenja grada Varaždina i Županije varaždinske, u organizaciji trkačkog kluba „Varaždin 1995“ na prostoru grada Varaždina i okolice, održati će se polumaraton. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske osiguravati će i provoditi pratnju trkača .

U navedeno vrijeme u gradu Varaždinu biti će privremeno zatvoren promet vozila u ulici Stanka Vraza, Kapucinski trg, A.K. Miošića, Pavlinska, A. Stepinca, Anina, F. Supila, J. Merlića, R. Boškovića, F. Koščaka, F. Kurelca, V. Nazora, S. Vraza, Kapucinski trg, Zrinskih i Frankopana do kružnog toka sa Miroslava Krleže gdje se trkači polukružno okreču i vračaju se prema Kapucinskom trgu,, ulicama Augusta Cesarca, Ivana Cankara, Uršulinska, Padovčeva, Bakačeva, Gajeva, Vladimira Nazora, Hallerova kojom se natjecatelji kreću prema Novoj Vesi. Promet će se odvijati obilaznim pravcima prema postavljenoj signalizaciji. Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu signalizaciju.

Stranica