Ljetna škola za bicikliste

Slika PU_V/vijesti/2012/07/17/1P1010672.jpg

Obzirom na iskazani interes roditelja i djece, Postaja prometne policije Varaždin u suradnji sa Hrvatskim autoklubom Varaždin, ponovno organizira besplatnu školu osposobljavanja djece za vozače bicikla.

Foto: PU varaždinska

Obzirom na iskazani interes roditelja i djece, Postaja prometne policije Varaždin u suradnji sa Hrvatskim autoklubom Varaždin, ponovno organizira besplatnu školu osposobljavanja djece za vozače bicikla. U školi namijenjenoj djeci od 9 do 14 godina, kroz praktični i teoretski dio, usvojit će se znanje iz poznavanja prometnih znakova, prometnih propisa, uključivanja u promet, skretanja, prestrojavanja prilikom vožnje biciklom i drugo. Škola uz navedeno, ima za cilj i promicanje kulturnog ponašanja u prometu, a sve kako bi se izbjegle i smanjile mogućnosti neželjenih posljedica u prometu.

Nastava će se održavati u prostorijama Policijske uprave varaždinske u Milčetićevoj ulici u Varaždinu od 6. do 11. kolovoza, svakodnevno od 9 do 10.30 sati.      

Svi polaznici koji s uspjehom završe obuku dobivaju „potvrdu o sudjelovanju u poučavanju za sigurno upravljanje biciklom u prometu“, a za najbolje su predviđene i vrijedne nagrade. Upisi i dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 372-124 ili 372-486 ili osobno u prostorijama Postaje prometne policije Varaždin, u Kolodvorskoj ulici 2 u Varaždinu.



Stranica