Istjecanje ukapljenog naftnog plina

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/vlak01.jpg

Jučer, 3. prosinca oko 20 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu dežurnog djelatnika Centra 112 da je na željezničkom kolodvoru u Varaždinu došlo do istjecanja ukapljenog plina iz vagona – cisterne.

Foto: Ilustracija

Jučer, 3. prosinca oko 20 sati, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu dežurnog djelatnika Centra 112 da je na željezničkom kolodvoru u Varaždinu došlo do istjecanja ukapljenog plina iz vagona – cisterne. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja  utvrđeno je da je oko 19.50 sati djelatnik na kolodvoru uočio istjecanje ukapljenog naftnog plina na ventilu vagona cisterne poduzeća iz Njemačke, teretnog vlaka koji je prometovao na relaciji Čakovec – Zabok.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i djelatnici poduzeća iz Zagreba koji su sanirali kvar. Prema njihovoj procjeni, iz ventila je isteklo nekoliko desetaka kilograma plina, a točna će se količina utvrditi vaganjem u Zaboku. Tijekom postupanja promet vlakova na relaciji Varaždin – Čakovec bio je privremeno zaustavljen.



Stranica