Donja Voća – prijevara u gospodarskom poslovanju

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog obrta kojem je sjedište u Donjoj Voći protiv predstavnika poduzeća sa sjedištem u Rijeci, za kazneno

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu odgovorne osobe jednog obrta kojem je sjedište u Donjoj Voći protiv predstavnika poduzeća sa sjedištem u Rijeci, za kazneno djelo Prijevare u gospodarskom poslovanju. Kako je prijavljeno, tijekom veljače ove godine odgovorna osoba obrta je stupila u kontakt sa predstavnikom poduzeća iz Rijeke koji je putem Internet oglasnika za prodaju prodavao građevinsku skelu, a s kojim je i dogovorena kupnja građevinske skele.

Temeljem dogovora, odgovorna osoba obrta je uplatila avansni iznos od dvadesetak tisuća kuna za kupnju, na dostavljeni broj žiro računa. Nakon izvršene uplate, građevinska skela prema dogovoru nije dostavljena, a odgovorna osoba obrta ne može stupiti u kontakt s predstavnikom istog putem telefona ili e-mailom. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Stranica