Nova Ves Petrijanečka – ozlijeđene dvije osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac01.jpg

U subotu, 9. travnja oko 19.40 sati na raskrižju ulica Florijana Bobića i Hinka Krizmana u Novoj Vesi Petrijanečkoj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Foto: Ilustracija

U subotu, 9. travnja oko 19.40 sati na raskrižju ulica Florijana Bobića i Hinka Krizmana u Novoj Vesi Petrijanečkoj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se na način što je 76-godišnjak upravljao traktorom ulicom Hinka Krizmana te je dolaskom do raskrižja s ulicom Florijana Bobića koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, traktorom ušao u raskrižje a da nije propustio motocikl kojim je tom ulicom pod utjecajem alkohola od 1.01 g/kg upravljao 25-godišnjak.

Tom je prilikom lijevi bočni dio motocikla udario u stražnji desni dio uređaja za prskanje koji je bio priključen na traktor. Od siline udara, vozač i 31-godišnji  putnik s motocikla ( koji je također bio pod utjecajem alkohola od 1.60 g/kg), pali su na kolnik i zadobili ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Medicinska im je pomoć pružena u OB Varaždin te su ozljede vozača okvalificirane kao teške, dok će se za suvozača okvalificirati naknadno.



Stranica