U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač osobnog vozila

 U petak, 8. travnja oko 16.20 sati na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

U petak, 8. travnja oko 16.20 sati na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 44 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Gojanca u smjeru Turčina kojom prilikom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo u desno, na cestovnu bankinu, nakon čega se vozilo zanijelo  u lijevo, na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim djelom udarilo u prednji lijevi kotač priključnog vozila koje je bilo pridodano  na teretno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak.

Od siline udara osobno je vozilo u predjelu instrumentalne ploče puklo na dva dijela te su motor i poklopac motora i prednji kotači otpali u desno u smjeru kretanja osobnog vozila, dok je drugi dio vozila pao u lijevu stranu, nakon čega se prevrnuo na krov. Tom je prilikom vozač osobnog vozila zadobio ozljede te je prevezen u OB Varaždin gdje mu je pružena medicinska pomoć, a ozljede su okvalificirane kao teške.



Stranica