Sračinec – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policija05.jpg

Jučer, 29. ožujka oko 19.10 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno i tri osobna vozila.

Foto: Ilustracija

Jučer, 29. ožujka oko 19.10 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno i tri osobna vozila.

Prometna nesreća dogodila se na način što je 26-godišnji državljanin BiH upravljao teretnim vozilom iz smjera Hrašćice u smjeru Majerja, te je zbog kretanja nepropisnom brzinom, u namjeri izbjegavanja prometne nesreće i udara u stražnji dio osobnog vozila koje se kretalo ispred njega, svojim vozilom skrenuo u lijevu stranu na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim desnim djelom vozila udario u stražnji lijevi dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 59-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće skretao u lijevo prema dvorištu obiteljske kuće.

Od jačine udara njegovo je osobno vozilo odbačeno u desnu stranu van kolnika gdje je desnom bočnom stranom udarilo u stražnji desni dio parkiranog osobnog vozila vlasništvo 40-godišnjaka, a koje je odbačeno prema naprijed te je prednjim djelom udarilo u prednji dio parkiranog osobnog vozila također u njegovom vlasništvu. U prometnoj nesreći su putnice starosti 56 i 13 godina iz osobnog vozila 59-godišnjaka zadobile ozljede te im je medicinska pomoć pružena po HMP DZ Varaždin, nakon čega je 13-godišnjakinja prevezena u OB Varaždin. Ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica