Varaždin – u prometnoj nesreći sudjelovalo pet vozila

U petak, 18. ožujka oko 19.50 sati na raskrižju Jalkovečke i ulice Zrinskih i Frankopana u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo pet vozila.

U petak, 18. ožujka oko 19.50 sati na raskrižju Jalkovečke i ulice Zrinskih i Frankopana u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo pet vozila. Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.38 g/kg. Jalkovečkom ulicom u smjeru Vidovskog trga te je dolaskom do navedenog raskrižja, zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila zaustavljenog u koloni pred raskrižjem zbog crvenog svijetla na semaforu kojim je upravljao 21-godišnjak.

Od siline udara to je vozilo odbačeno unaprijed gdje je također prednjim djelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 27-godišnjak, a isto je vozilo od siline udara odbačeno unaprijed i prednjim djelom udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljala 26-godišnjakinja te je isto tako i njeno vozilo odbačeno unaprijed i udarilo u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljala 51-godišnjakinja. Tom su prilikom 21-godišnji vozač i 18-godišnja putnica iz njegovog vozila zadobili ozljede. Isti su prevezeni u OB Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć, a ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica