Novi Marof – prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U petak, 18. ožujka oko 17.45 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Prometna nesreća dogodila se na način što je 23-godišnjakinja upravljala osobnim vozilom iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina te je zbog nedržanja dovoljnog razmaka prilikom vožnje u slijedu,

U petak, 18. ožujka oko 17.45 sati u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Prometna nesreća dogodila se na način što je 23-godišnjakinja upravljala osobnim vozilom iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina te je zbog nedržanja dovoljnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, u izbjegavanju osobnog vozila kojim je u istom smjeru ispred nje usporavala vožnju 38-godišnjakinja zbog psa na cesti, desnim bočnim djelom vozila udarila u stražnji lijevi dio vozila 38-godišnjakinje, nakon čega je na prednji desni bočni dio njenog vozila naletjelo osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnjak.

U prometnoj nesreći dvoje putnika starosti 57 i 48 godina iz vozila 21-godišnjaka zadobili su ozljede zbog kojih im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Ozljede će se okvalificirati naknadno.



Stranica