Teška krađa- Dvojica mladića i maloljetnik otuđili el. kablove

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 20 i 24 godine, te jednim 15-godišnjakom, za koje se osnovano sumnja da su u noći 10. rujna izvršili krađu električnih kablova.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 20 i 24 godine, te jednim 15-godišnjakom, za koje se osnovano sumnja da su u noći 10. rujna izvršili krađu električnih kablova. Osnovano se sumnja da su navedeni dana 10. rujna oko 23 sata preskočili zaštitnu ogradu skladišta poduzeća „Coning“ u Selniku, te preko ograde prebacili veću količinu električnih kablova raznih dimenzija.

Potom su otuđene kablove utovarili u vozilo i udaljili se u pravcu Cerja Tužnog.
Ubrzo su u mjestu Lukavec uočeni po policijskim službenicima koji su ih nastavili slijediti do mjesta Gaćice, kada su se iznenada zaustavili na cesti i dali se u bijeg prema obližnjoj šumi. Sva trojica počinitelja su tijekom noći pronađena i privedena u Policijsku postaju Ivanec, dok su pretragom vozila pronađeni i otuđeni električni kablovi. Protiv njih se nadležnom Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.



Stranica