Varaždin - Razriješeno nekoliko kaznenih djela Teških krađa

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 31 i 26 godina iz Varaždina, za koje se osnovano sumnja da su unatrag dva mjeseca na području grada Varaždina izvršili nekoliko teških krađa.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 31 i 26 godina iz Varaždina, za koje se osnovano sumnja da su unatrag dva mjeseca na području grada Varaždina izvršili nekoliko teških krađa. Osnovano se sumnja da je navedeni 31-godišnjak u noći 18. srpnja provalio u ugostiteljski objekt „Hugo“ u Zagrebačkoj ulici odakle je otuđio iznos od 2 500 kuna, dok je 26-godišnjak u noći 1./2. kolovoza provalio u prostorije poduzeća „Saša promet“ d.o.o. u ulici Braće Radića u Varaždinu, odakle je otuđio LCD monitor, prijenosno računalo i jedne sunčane naočale.

Nadalje, osnovano se sumnja da su obojica zajedno u noći 4./5. kolovoza u Biškupečkoj ulici u Varaždinu provalili u prostorije poduzeća „Transporti Krajan“ d.o.o., gdje su iz prostorija mehaničarske i vulkanizerske radione otuđili jednu električnu bušilicu.
Osnovano se sumnja da su zajedno i u noći 21. kolovoza u ulici Braće Radića u Varaždinu provalili u prostorije „Zalogajnice Šanjek“ i iz registar kase otuđili iznos od 400 kuna. Protiv njih se nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenih djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona RH.



Stranica