Razriješen pokušaj razbojništva

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem iz Varaždina, za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom prosinca prošle godine pokušao izvršiti razbojništvo nad jednom osobom.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim muškarcem iz Varaždina, za kojeg se osnovano sumnja da je tijekom prosinca prošle godine pokušao izvršiti razbojništvo nad jednom osobom.        Osnovano se sumnja da je navedeni muškarac dana 4. prosinca prošle godine oko 20.25 sati ispred ulaza u Poslovnicu Raiffeisen banke u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, suzavcem po licu poprskao 28-godišnjaka, te mu pokušao iz ruku istrgnuti vrećicu u kojoj su se nalazile dvije kazete noćnog trezora sa novcem, u čemu nije uspio.

On se potom udaljio sa mjesta događaja dok je 28-godišnjak koji je zadobio lakšu ozljedu desnog koljena, o događaju izvijestio policiju.
Protiv 30-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, zbog kaznenog djela Razbojništva u pokušaju.



Stranica