Pronađena odbačena torba sa eksplozivnim sredstvima

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/oruzje01.jpg

Jučer ujutro oko 07,25 sati u Varaždinu, Zagrebačka bb, u blizini plitvičkog mosta muškarac sa varaždinskog područja pronašao je odbačenu torbu u kojoj se nalazilo nekoliko komada bombi, 200 grama eksploziva i stotinu komada raznog streljiva različitih kalibara.

Foto: Ilustracija
Jučer ujutro oko 07,25 sati u Varaždinu, Zagrebačka bb, u blizini plitvičkog mosta muškarac sa varaždinskog područja pronašao je odbačenu torbu u kojoj se nalazilo nekoliko komada bombi, 200 grama eksploziva i stotinu komada raznog streljiva različitih kalibara. Na mjesto pronalaska pozvani su djelatnici za protuekspolzijsku zaštitu PU varaždinske koji su preuzeli pronađena eksplozivna sredstva i pohranili ih na sigurno mjesto do uništenja.

U svezi pronalaska eksplozivnih stvari, umoljavamo građane koji još uvijek posjeduju bilo kakva eksplozivna sredstva i naprave da iste bez bojazni za posljedicom i uz zajamčenu maksimalnu diskreciju donesu u najbližu policijsku postaju, kako bi zajedno spriječili neželjene i vrlo često tragične događaje koji se mogu dogoditi ukoliko se takovi predmeti ostavljaju na javnim površinama.         



Stranica