Otkriveni provalnici u trgovinu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starosti 14 godina i jednim starosti 15 godina, te dvoje djece starosti 13 godina, utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da su jučer, 28. lipnja oko 4 sata u mjestu Strmec Podravski provalili u trgovinu „Kitro“

             Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starosti 14 godina i jednim starosti 15 godina, te dvoje djece starosti 13 godina, utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da su jučer, 28. lipnja oko 4 sata u mjestu Strmec Podravski provalili u trgovinu „Kitro“ na način što su razbili staklo na ulaznim vratima i kroz nastali otvor ušli u unutrašnjost i otuđili novac. Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zatekli su sve navedene oko 4.10 sati u blizini mjesta događaja te ih doveli u prostorije Policijske uprave varaždinske.
            Također je utvrđeno da su istog dana oko 0.55 sati zajedno sa još jednim 15-godišnjakom provalili u kiosk „Tisak“ u mjestu Marčan te iz rashladnog uređaja otuđili alkoholna i bezalkoholna pića.
            Prema njima se zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež podnosi posebno izvješće zbog počinjenih kaznenih djela Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.


Stranica