Nanošenje teške tjelesne ozljede

U nedjelju, 27. lipnja oko 18.15 sati u caffe baru „Varaždinec“ u Varaždinu, muškarac starosti 32 godine narušavao je javni red i mir na način što je pod utjecajem alkohola vikao, galamio i razbio pepeljaru te ugrizao 46-godišnjeg gosta za desnu šaku

             U nedjelju, 27. lipnja oko 18.15 sati u caffe baru „Varaždinec“ u Varaždinu, muškarac starosti 32 godine narušavao je javni red i mir na način što je pod utjecajem alkohola vikao, galamio i razbio pepeljaru te ugrizao 46-godišnjeg gosta za desnu šaku. Nakon toga je ušao u verbalni, a potom i fizički sukob sa svojim 38-godišnjim bratom koji je uslijed naguravanja zadobio ozljedu čeljusti. Ozlijeđeni je 38-godišnjak prevezen u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju, dok je 46-godišnjak zadobio ozljedu prstiju ruke u vidu ugriza te je pomoć zatražio u HMP Varaždin.
            Protiv oba brata podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji a protiv 32-godišnjaka i zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona.


Stranica