Narušavanje nepovredivosti doma

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 28 godina, policijski službenici utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su navedena dvojica u četvrtak, 17. lipnja oko 2.30 sati došli do adrese stanovanja svog 32-godišnjeg poznanika u Rajterovoj ulici u Ivancu te tražili da ih pusti u kuću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom muškaraca starosti 22 i 28 godina, policijski službenici utvrdili su da postoji osnovana sumnja da su navedena dvojica u četvrtak, 17. lipnja oko 2.30 sati došli do adrese stanovanja svog 32-godišnjeg poznanika u Rajterovoj ulici u Ivancu te tražili da ih pusti u kuću, a nakon što je on to odbio, 22-godišnjak je kroz ranije razbijen prozor WC-a ušao u kuću te otključao s unutarnje strane ulazna vrata i pustio u kuću 28-godišnjaka.

Potom su ušli u sobu u kojoj se u krevetu nalazio oštećeni te ga je 22-godišnjak fizički napao udarivši ga rukom u predjelu lica i nogom u predjelu bubrega, nakon čega je oštećeni pobjegao iz kuće dok su oba počinitelja ostala u unutrašnjosti te su tu zatečeni po policijskim službenicima.
Oštećeni je prilikom napada zadobio ozljede u vidu hematoma ispod lijevog oka ali je medicinsku pomoć odbio. Protiv počinitelja se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Narušavanje nepovredivosti doma iz članka 122. Kaznenog zakona.



Stranica