Besplatno osposobljavanje za vozače bicikla

Postaja prometne policije Varaždin u suradnji sa Auto klubom „Varteks“, organizira besplatnu školu osposobljavanja za vozače bicikla, sa željom da djeca tijekom ljetnih praznika kao i početkom slijedeće školske godine, bezbrižno i samostalno sudjeluju biciklom u prometu na cestama.

Postaja prometne policije Varaždin u suradnji sa Auto klubom „Varteks“, organizira besplatnu školu osposobljavanja za vozače bicikla, sa željom da djeca tijekom ljetnih praznika kao i početkom slijedeće školske godine, bezbrižno i samostalno sudjeluju biciklom u prometu na cestama. U školi namijenjenoj djeci od 9 do 14 godina, kroz praktični i teoretski dio, usvojit će se znanje iz poznavanja prometnih znakova, prometnih propisa, uključivanja u promet, skretanja, prestrojavanja prilikom vožnje biciklom i drugo.

Uz navedeno, škola ima za cilj i promicanje kulturnog ponašanja u prometu kako bi se izbjegle i smanjile mogućnosti neželjenih posljedica.
Nastava će se održavati u prostorijama Policijske uprave varaždinske u ulici Ivana Milčetića 10 i to u razdoblju od 28. lipnja do 3. srpnja od 9 do 10.30 sati. Svi polaznici koji sa uspjehom završe obuku dobivaju „potvrdu“ za samostalno upravljanje biciklom na cesti, a za najbolje su predviđene i vrijedne nagrade (kacige, knjige, majice i drugo). Upisi i dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona  372-124 ili 372-486 ili osobno u prostorijama Postaje prometne policije Varaždin, u Kolodvorskoj ulici broj 2.



Stranica