Ludbreška policija otkrila provalnika u istom danu

U nedjelju, 28. ožujka u ranim jutarnjim satima u mjestu Sveti Đurđ, Braće Radića 1, izvršena je provala u prostorije poštanskog ureda i prostorije ordinacije opće medicine.

            U nedjelju, 28. ožujka u ranim jutarnjim satima u mjestu Sveti Đurđ, Braće Radića 1, izvršena je provala u prostorije poštanskog ureda i prostorije ordinacije opće medicine.

            Provala je izvršena na način da je nepoznati počinitelj razbio staklo na ulaznim vratima pošte te kroz otvor ušao u unutrašnjost. Iz unutrašnjosti pošte otuđio je novac, telefonske bonove i kartice. U ordinaciju opće medicine nepoznati je počinitelj ušao na način da je iz ležišta izbacio prozorsko staklo, ušao u unutrašnjost te otuđio nešto domaćeg novca.

            Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 1 000 kuna.

            Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 26 godina utvrđeno je da je isti počinio gore navedena kaznena djela te će uz kaznenu prijavu biti sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem.



Stranica