Požar na osobnim vozilima

Tijekom noći 15./16. ožujka u vremenu od 23 do 1.40 sati, u Dravskoj ulici u Varaždinu, na parkiralištu stambene zgrade došlo je do požara na osobnom vozilu marke „Audi A4“ kojim se koristi 53-godišnji muškarac.

Tijekom noći 15./16. ožujka u vremenu od 23 do 1.40 sati, u Dravskoj ulici u Varaždinu, na parkiralištu stambene zgrade došlo je do požara na osobnom vozilu marke „Audi A4“ kojim se koristi 53-godišnji muškarac. Požar se nakon toga proširio na osobno vozilo marke „Renault Clio“ kojim se koristi ženska osoba starosti 30 godina, te osobno vozilo marke „Renault Twingo“ kojim se koristi ženska osoba starosti 26 godina.

Požar je ugašen po djelatnicima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.
Očevidom kojeg su proveli policijski službenici Policijske uprave varaždinske i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, utvrđeno je da se isključuje tehnički uzrok požara, te da je do istog došlo uslijed ljudske radnje – djelovanjem otvorenog plamena. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz članka 263. Kaznenog zakona.


Stranica