Varaždin – nalet osobnog vozila na moped

U petak, 5. ožujka u 9.05 sati na raskrižju ulice Augusta Šenoe i Trga Bana Jelačića u Varaždinu došlo je do naleta osobnog vozila na moped.

U petak, 5. ožujka u 9.05 sati na raskrižju ulice Augusta Šenoe i Trga Bana Jelačića u Varaždinu došlo je do naleta osobnog vozila na moped. Hrvatski državljanin starosti 63 godine upravljao je mopedom prije stjecanja prava na upravljanje odvojkom Trga Bana Jelačića od Gajeve ulice prema ulici Augusta Šenoe, te je dolaskom do raskrižja sa ulicom A. Šenoe koja je prometnim znakom „stop“ označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao mopedom u raskrižje a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Kukuljevićeve ulice upravljala hrvatska državljanka starosti 45 godina.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela osobnog vozila u desni bočni dio mopeda uslijed čega je vozač mopeda izgubio ravnotežu i pao na kolnik. Isti je tom prilikom zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju dok ozljede nisu okvalificirane.


Stranica