Otkrivena počiniteljica više krađa na području Varaždina

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 34 godine utvrđeno je da je ista, 11. kolovoza oko 10.40 sati u Trenkovoj ulici u Varaždinu izvršila drsku krađu na štetu hrvatske državljanke starosti 91 godinu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 34 godine utvrđeno je da je ista, 11. kolovoza oko 10.40 sati u Trenkovoj ulici u Varaždinu izvršila drsku krađu na štetu hrvatske državljanke starosti 91 godinu na način što je ušla u kuću oštećene te je izgurala u kupaonu i nakon toga iz hodnika kuće otuđila novčanik sa osobnim dokumentima i novčanim iznosom od nekoliko desetaka kuna vlasništvo oštećene. Oštećena je tom prilikom zadobila ozljede u vidu natučenja i oguljotina na rukama te su joj ozljede sanirane po djelatnicima HMP DZ Varaždin.

Također je utvrđeno da je navedena 34-godišnjakinja počinila dvije krađe novčanika i to  18. rujna oko 10 sati iz kuće u Graberju u Varaždinu novčanik sa osobnim i bankovnim dokumentima te novčanim iznosom od nekoliko stotina kuna vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 80 godina, te 28. prosinca oko 13.15 sati iz stana u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu novčanik sa osobnim i bankovnim dokumentima te novčanim iznosom od nekoliko stotina kuna vlasništvo hrvatske državljanke starosti 40 godina. Protiv navedene se podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Drske krađe iz članka 217. te Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.



Stranica