Ugrožavanje javnog prometa

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/policajac_pise_kaznu.jpg

U četvrtak, 24. prosinca u 23.20 sati slovenski državljanin starosti 45 godina u mjestu Selci Križovljanski sudjelovao je u prometnoj nesreći t

Foto: Ilustracija
U četvrtak, 24. prosinca u 23.20 sati slovenski državljanin starosti 45 godina u mjestu Selci Križovljanski sudjelovao je u prometnoj nesreći te je postupanjem policijskih službenika prilikom vršenja očevida prometne nesreće izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđena koncentracija alkohola od 2.25 g/kg. Kako je postojala opasnost da će nastaviti sa daljnjom vožnjom isti je doveden u službene prostorije Policijske uprave varaždinske gdje je smješten u posebnoj prostoriji za zadržavanje do prestanka razloga za zadržavanje a najduže 12 sati.

Navedeni je dana 25. prosinca 2009. godine uz optužni prijedlog za počinjene prekršaje doveden sutkinji Prekršajnog suda u Varaždinu koja mu je nakon saslušanja izrekla presudu kojom je kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom zabrane korištenja vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od šest mjeseci.



Stranica