Pronađeni počinitelji krađa iz kuća

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 24 godine i hrvatskim državljaninom starosti 20 godina utvrđeno je da su isti, 14. listopada ove godine u vremenu od 7.30 do 13.30 sati u mjestu Pišćanovec izvršili krađu novca u iznosu od nekoliko tisuća kuna vlasništvo hrvatske državljanke starosti 79 godina

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 24 godine i hrvatskim državljaninom starosti 20 godina utvrđeno je da su isti, 14. listopada ove godine u vremenu od 7.30 do 13.30 sati u mjestu Pišćanovec izvršili krađu novca u iznosu od nekoliko tisuća kuna vlasništvo hrvatske državljanke starosti 79 godina, na način što su iskoristili odsutnost ukućana i ušli u nezaključanu obiteljsku kuću gdje su iz jedne od prostorija otuđili navedeni novac.

Također je utvrđeno da su navedeni hrvatski državljani, 18. studenog oko 15 sati u mjestu Lukačevec izvršili krađu novca u iznosu od također nekoliko tisuća kuna vlasništvo hrvatske državljanke starosti 79 godina, na način što su došli do oštećene te je zatražili vodu za piće a nakon što ih je ista uvela u kuhinju te im dala vodu muškarac je ostao sa oštećenom dok je ženska osoba iskoristila priliku i otišla u drugu prostoriju gdje je iz ormara otuđila novac nakon čega su se zajedno udaljili u nepoznatom smjeru. Protiv navedenih se podnosi kaznena prijava za počinjena kaznena djela Krađe iz članka 216. Kaznenog zakona.



Stranica