Mjesec borbe protiv ovisnosti - obavijest

U sklopu preventivnih aktivnosti vezano uz „Mjesec borbe protiv ovisnosti“, kontakt policajci te policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Varaždin, jučer, 1. prosinca proveli su edukativno predavanje na temu „Borba protiv ovisnosti“

U sklopu preventivnih aktivnosti vezano uz „Mjesec borbe protiv ovisnosti“, kontakt policajci te policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Varaždin, jučer, 1. prosinca proveli su edukativno predavanje na temu „Borba protiv ovisnosti“, učenicima osmih razreda osnovnih škola Gornji Kneginec, Trnovec Bartolovečki i Jalžabet, kojima je prisustvovalo ukupno 140 učenika.

Napominjemo da će se takva predavanja nastaviti sutra, 3. prosinca i to u Osnovnoj školi Vidovec s početkom u 10.45 sati, OŠ Beletinec u 12.25 sati i OŠ Sveti Ilija u 13.45 sati, dok će se u narednom razdoblju organizirati i u svim drugim osnovnim školama na području Policijske postaje Varaždin. Također napominjemo kako je problematika zlouporabe opojnih droga zajednička točka planova rada svih deset do sada osnovanih Vijeća za prevenciju na području navedene Policijske postaje.


Stranica