Otkriveni počinitelji provale

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 26 godina te dvojicom hrvatskih državljana starosti 23 i 26 godina policijski službenici Policijske uprave varaždinske utvrdili su da su isti u vremenu od 28. do 30. studenog

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskom državljankom starosti 26 godina te dvojicom hrvatskih državljana starosti 23 i 26 godina policijski službenici Policijske uprave varaždinske utvrdili su da su isti u vremenu od 28. do 30. studenog, izvršili tešku krađu provaljivanjem u poslovni prostor trgovine rabljenom robom „Servisa Šarkanji“ u mjestu Presečno, na način što su se provukli ispod ograde u krug poslovnog prostora gdje su potom nasilno otvarali lokote na ulaznim vratima skladišta, trgovine, kontejnera i ureda, odakle su iz unutrašnjosti otuđili rabljene elektro motore, prijenosno računalo, telefon, bakrene i aluminijske cijevi i druge predmete.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršene su pretrage stanova kojima se koristi navedeno troje hrvatskih državljana kojom prilikom su pronađeni i od istih privremeno oduzeti otuđeni predmeti.
Protiv navedenih se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.


Stranica