Nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja

U subotu, 21. studenog oko 23.15 sati na raskrižju cesta D-35 i ŽC 2029 u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

             U subotu, 21. studenog oko 23.15 sati na raskrižju cesta D-35 i ŽC 2029 u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

            Nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom županijskom cestom broj 2029 te se dolaskom do raskrižja sa državnom cestom D-35 nije zaustavio na prometni znak „obvezno zaustavljanje“ već je vozilom ušao u raskrižje kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je tom cestom upravljala hrvatska državljanka starosti 19 godina. Tom prilikom došlo je do udara prednjih strana navedenih vozila.

            U prometnoj nesreći vozačica te putnica u njezinom vozilu, hrvatska državljanka starosti 16 godina zadobile su ozljede te su prevezene u OB Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć dok će se ozljede okvalificirati naknadno.

            Nakon prouzročene prometne nesreće navedeni se vozač udaljio s mjesta događaja bez vozila a da nije ostavio svoje osobne podatke. Isti je naknadno pronađen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu starosti 49 godina.



Stranica