Nasilničko ponašanje u obitelji

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 54 godine utvrđeno je da se isti kroz duži vremenski period, a posebno unatrag pet godina nasilnički ponaša prema svojoj bivšoj supruzi starosti 57 godina sa kojom živi u zajedničkom stanu

            Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad hrvatskim državljaninom starosti 54 godine utvrđeno je da se isti kroz duži vremenski period, a posebno unatrag pet godina nasilnički ponaša prema svojoj bivšoj supruzi starosti 57 godina sa kojom živi u zajedničkom stanu i to na način što se učestalo dovodi u alkoholizirano stanje te viče na nju, vrijeđa je i ponižava raznim pogrdnim riječima i psovkama, te fizički napada na način što je nagurava po stanu. Također joj u tim prilikama i prijeti raznim nasilnim radnjama.

            Navedeni je u srijedu, 18. studenog, uz kaznenu prijavu za počinjena kaznena djela Prijetnje iz članka 129. i Nasilničko ponašanje u obitelji iz članka 215a. Kaznenog zakona doveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu koja mu je odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati.



Stranica