Otkriveni počinitelji općeopasne radnje

Dovršeni kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starosti 15 i 17 godina utvrđeno je da su isti dana 30. lipnja ove godine oko 21.50 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu, kod pružnog prijelaza bacali kamenje kojom prilikom je nekoliko kamena uletjelo kroz otvoreni prozor putničkog vagona vlaka

            Dovršeni kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starosti 15 i 17 godina utvrđeno je da su isti dana 30. lipnja ove godine oko 21.50 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu, kod pružnog prijelaza bacali kamenje kojom prilikom je nekoliko kamena uletjelo kroz otvoreni prozor putničkog vagona vlaka koji je prometovao na relaciji Zagreb-Varaždin i razbilo staklo na kupeu dimenzija 60 x 100 cm. Putnici koji su se nalazili u navedenom kupeu, hrvatske državljanke starosti 46 i 22 godine i dječak starosti 12 godina zadobili su ozljede uslijed udara kamena te uslijed loma stakla. Navedenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

            Prema maloljetnim počiniteljima zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz članka 263. Kaznenog zakona.


Stranica